• Zwangerfit online only
  17 29
  5( 3 reviews )
  193

  Door middel van de oefeningen en tips in deze online zwangerschapscursus wordt je goed op de bevalling voorbereid. In deze cursus vind je o.a. oefeningen om je lichaam te trainen, om te ontspannen, slaap tips en je leert houdingen en technieken om de weeën op te vangen.

  17 29
 • zwangerfit online
  77 85
  5( 1 reviews )
  6

  Door middel van de oefeningen en tips in deze online zwangerschapscursus wordt je goed op de bevalling voorbereid. In deze cursus vind je o.a. oefeningen om je lichaam te trainen, om te ontspannen, slaap tips en je leert houdingen en technieken om de weeën op te vangen. Naast de online oefeningen en tips bevat deze cursus een video- of telefoongesprek met ZwangerFit docent en oefentherapeut Halberta Tuinenga. Tijdens deze sessie wordt alle theorie rondom de bevalling met je doorgenomen en…

  77 85
 • hardloop hacks
  177
  5( 1 reviews )
  25

  Ga net als vele anderen met stappen vooruit! De Hardloop Hacks zijn de ultieme handleiding voor iedere hardloper die progressie wil boeken, meer loopplezier wil en blessurevrij wil blijven.

  177
 • mindfulness cursus
  47
  0( 0 reviews )
  13

  Deze training gaat jou stap voor stap begeleiden met mindfulnes. Mindfulness leert je uit je denken te stappen en te ontspannen en daarmee in het nu te zijn.

  47